Chocoladeworkshop

Op veler verzoek mogen we dit jaar weer de workshops van Shock-o-laté aankondigen in It Spektrum! Onder de grote chocolatiers als Roger van Damme en Pierre Hermé kun je ook Wiebe de Jong scharen.

Wiebe maakt op creatieve en ambachtelijke wijze bonbons. Zo ontwikkelde hij een verfijnde bonbon met zilte ingrediënten uit het Waddengebied, de Kâld-Kletskebonbon met bier en melkchocolade en een verfrissende bonbon van framboos en vlierbloesem. Naast zijn expertise op het gebied van chocolade ontwikkelde hij zich ook als ijs-expert, waarbij hij zelfs mededinger was van het Europees Kampioenschap in 2019 te Rome.

Schuilt er in u ook een ware chocolatier? Op 10 april heeft u de kans om onder de vleugels van deze chocoladekunstenaar alle fijne kneepjes van dit edele vak te leren. Deze smakelijke workshop kost €30,00 per persoon, is inclusief instructies, materialen, koffie/thee en overheerlijk chocola van uw eigen makelij.

Ook leuk voor jou

Workshop krystkaartsjes meitsje

Workshop
Vr. 3 dec
14:00
13,50
TWA-seal

Iemand prettige kerstdagen en een gelukkig nieuwjaar wensen, maar dan uit de grond van je hart? Dat doe je niet met een gewone kaart, maar met een zelfgemaakte! Daarom geeft Natasja een workshop kerstkaarten maken. We gaan aan de slag met bijzondere ontwerpen: maak je kaart helemaal eigen, door unieke vouw- en stempeltechnieken. Traditioneel of..

Gezond ouder worden

Workshop
Do. 6 jan
15:30
Gratis
It Spektrum

Fit terwijl u zit! Speciaal voor de wat oudere mensen organiseren Geertje en Jessy een stoelyoga-uur. Stoelyoga doe je vanuit een zittende houding op de stoel en is geschikt voor iedereen. Speciale kleding is niet nodig. Het is een ontspannende en een laagdrempelige bewegingsvorm die een zeer positieve invloed heeft op stijfheid, bewegingsbeperking en ademhaling…

Baby massage (6 weken / 4 maanden)

Workshop
Do. 6 jan
10:00
7,50
It Spektrum

In een tweetal workshops kun je als moeder of vader met je baby ervaren hoe het is om een massage te geven. Door liefdevolle aanraking en gerichte massage, kunnen aan de ene kant klachten als obstipatie, buikkrampjes of reflux worden verlicht. Daarnaast wordt de beweeglijkheid en motorische ontwikkeling gestimuleerd. Maar het is ook ontzettend goed..

Terug naar de agenda