Déjà Vu

Er staat weer een kneiter van een muziekspektakel voor je klaar! Déjà Vu is een band met een brede muzikale focus: Van rock tot pop met daarnaast uitstapjes naar blues, jazz en funk.

Letterlijk vertaald betekent de naam ‘eerder gezien’. De band Déjà Vu trekt deze vertaling wat breder en roept bij al haar nummers een ‘Oh ja’-gevoel op. Het zijn nummers door alle jaren heen; Ga uit je dak bij Play That Funky Music en Can’t Hurry Love. Laat je meeslepen door de blues verhalen van Beth Hart en Bonnie Raitt en laat je verrassen door pareltjes uit het repertoire van Marillion en Fleetwood Mac.

Ook artiesten van eigen bodem zijn natuurlijk vertegenwoordigd; bekende liedjes van Ilse de Lange, Anouk en Waylon worden met veel enthousiasme gebracht.

Deze avond ben je niet vroeg thuis!

Ook leuk voor jou

Ferlet!

Muziek
Zo. 31 okt
15:00
17,50
Jansma foyer

We hebben Ferlet! Ferlet betekent behoefte en verlangen. Verlangen naar datgene wat wij in de afgelopen coronatijd zo gemist hebben: aanraking, verbinding, warmte, troost. Maar ook ‘ferlet’ aan werk, cultuur, reizen. We willen zo graag weer terug naar het vertrouwde ‘normaal’. En gezamenlijk weer een concert beleven. Bestaande liedjes, nieuwe liedjes en onbekende liedjes worden..

Kentucky Snake Oil

Muziek
Za. 13 nov
21:30
12,50 (voorverkoop)
It Spektrum

Deze avond waan je je helemaal in The States! Met fiddle, banjo, contrabas, gitaar en meerstemmige zang brengt Kentucky Snake Oil een mix van Bluegrass, Country en Americana. Swingende traditionals waar je niet stil bij kunt blijven zitten worden afgewisseld met sfeervolle nummers die beelden oproepen van klassieke westerns. De band speelt een gevarieerd repertoire..

A Russian Christmas in Frisia

Muziek
Za. 11 dec
20:00
12,50 (incl. consumptie)
TIBB-zaal

Om de kerstsferen in te luiden, presenten we met gepaste trots een wel heel bijzonder muziekspektakel! Het illustere Russische duo Vitaliy & Alla doet, na eerder dit jaar te hebben opgetreden in theaters als de Waalse Kerk te Amsterdam en het Hermitage Museum, It Spektrum aan. Niet voor zomaar een optreden, maar voor een optreden..

Terug naar de agenda