Familiefilm K3: De dans van de Farao (volwassenen)

Genre Kinderfilm
Land België (Vlaanderen)
Speelduur 90 minuten
Jaar 2021

Hanne, Marthe en Klaasje zijn terug op het witte doek voor hun tweede avontuur. Dat brengt hen deze keer in Egyptisch sferen in K3: Dans Van De Farao.

De K3-meisjes stellen hun nieuwe album voor in een Egyptisch museum. Ze brengen alles in orde voor hun optreden. Wanneer ze in het museum alle drie een wens doen bij een antieke Egyptische wenskat, komt die tot hun verbazing uit.

Een familiefilm vol spannende avonturen, geinige onderbroekenlol en leuke, nieuwe liedjes. Kom en z(sw)ing mee in je stoel in het MFC.

Naast de suikerspinmachine en al het lekkers is er ook een kleurplaatswedstrijd. De kleurplaat voor deze wedstrijd vind je hier: Kleurplaat K3 Kleurwedstrijd
Deze mag je zaterdag 26 februari inleveren. Vergeet niet je naam en telefoonnummer te noteren!

Ook leuk voor jou

BIOS: Encanto

Film
Za. 22 okt
19:00
6,-
TIBB-zaal

Walt Disney’s Encanto is het verhaal van een buitengewone familie, Madrigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en kleurrijke plek genaamd Encanto. In de film heeft elk kind in het gezin de magische kracht van de Encanto,..

Film: Grutto (met toelichting van de maker Ruben Smit)

Film
Zo. 13 nov
14:30
10,00 (inclusief 1 consumptie)
TIBB-zaal

De Grutto is de hoofdrolspeler in de nieuwste natuurdocumentaire van Ruben Smit (bekend van de films Wad en de Nieuwe Wildernis). De grutto, skries in het Fries, is een oer-Hollandse weidevogel. We zien de oorspronkelijke grutto’s in de uitgestrekte veenmoerassen van Estland. Vanuit de overwinteringsplek in de mangrovebossen van Senegal vliegen ze de duizelingwekkende tocht..

Terug naar de agenda