Familiefilm Kapsalon Romy (kinderen)

Genre Familiefilm / Comedy
Land Nederland
Speelduur 87 minuten
Jaar 2019

Een typisch Nederlandse film met een lach en een traan, een pakkend verhaal voor kinderen en volwassenen. Kapsalon Romy is een Nederlandse familiefilm uit 2019 onder regie van Mischa Kamp. Een hoofdrol wordt vervuld door Beppie Melissen (Jiskefet, Gooische vrouwen).

De moeder van Romy moet heel veel werken. Daarom gaat Romy elke dag na schooltijd naar haar oma Stine toe. Als je denkt dat het daar leuk is, dan heb je het mis. Oma heeft het namelijk heel druk met haar eigen kapsalon en is ook best streng tegen Romy. Alles wordt anders als Romy ontdekt dat haar oma ook een hele andere kant heeft. De film is gebaseerd op het gelijknamige jeugdboek van Tamara Bos.

Ook leuk voor jou

BIOS: Encanto

Film
Za. 22 okt
19:00
6,-
TIBB-zaal

Walt Disney’s Encanto is het verhaal van een buitengewone familie, Madrigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en kleurrijke plek genaamd Encanto. In de film heeft elk kind in het gezin de magische kracht van de Encanto,..

Film: Grutto (met toelichting van de maker Ruben Smit)

Film
Zo. 13 nov
14:30
10,00 (inclusief 1 consumptie)
TIBB-zaal

De Grutto is de hoofdrolspeler in de nieuwste natuurdocumentaire van Ruben Smit (bekend van de films Wad en de Nieuwe Wildernis). De grutto, skries in het Fries, is een oer-Hollandse weidevogel. We zien de oorspronkelijke grutto’s in de uitgestrekte veenmoerassen van Estland. Vanuit de overwinteringsplek in de mangrovebossen van Senegal vliegen ze de duizelingwekkende tocht..

Terug naar de agenda