Franse Chansons met Ronald Naar

Pour un flirt, avec toi, je ferais n’importe quoi! Pour un flirt, avec toi! Loop op deze zondermiddag It Spektrum binnen en je waant je in La Douce France. Dat is het resultaat van Ronald Naar, die een uur lang de beste Franse chansons ten gehore brengt, terwijl hij zichzelf begeleidt op gitaar. Er zullen bekende liederen te horen zijn (bijv. van Jacques Brel of Charles Aznavour), maar ook minder bekende chansons. Ronald zingt alleen liedjes waar hij zelf “iets” mee heeft, en dat hoor je!

De liedjesvoorstelling is er zeker niet alleen voor mensen die het Frans meester zijn. Wie kan er niet wegdromen op de mooie klanken van de Franse taal? In de voorstellingen van Ronald zit altijd een rode draad. Ook zijn er steeds weer chansons waarin je wordt uitgenodigd om zelf mee te zingen.

Tijdens het optreden wordt er goed voor je gezorgd met lekkere Franse hapjes.

Ook leuk voor jou

Ferlet!

Muziek
Zo. 31 okt
15:00
17,50
Jansma foyer

We hebben Ferlet! Ferlet betekent behoefte en verlangen. Verlangen naar datgene wat wij in de afgelopen coronatijd zo gemist hebben: aanraking, verbinding, warmte, troost. Maar ook ‘ferlet’ aan werk, cultuur, reizen. We willen zo graag weer terug naar het vertrouwde ‘normaal’. En gezamenlijk weer een concert beleven. Bestaande liedjes, nieuwe liedjes en onbekende liedjes worden..

Kentucky Snake Oil

Muziek
Za. 13 nov
21:30
12,50 (voorverkoop)
It Spektrum

Deze avond waan je je helemaal in The States! Met fiddle, banjo, contrabas, gitaar en meerstemmige zang brengt Kentucky Snake Oil een mix van Bluegrass, Country en Americana. Swingende traditionals waar je niet stil bij kunt blijven zitten worden afgewisseld met sfeervolle nummers die beelden oproepen van klassieke westerns. De band speelt een gevarieerd repertoire..

A Russian Christmas in Frisia

Muziek
Za. 11 dec
20:00
12,50 (incl. consumptie)
TIBB-zaal

Om de kerstsferen in te luiden, presenten we met gepaste trots een wel heel bijzonder muziekspektakel! Het illustere Russische duo Vitaliy & Alla doet, na eerder dit jaar te hebben opgetreden in theaters als de Waalse Kerk te Amsterdam en het Hermitage Museum, It Spektrum aan. Niet voor zomaar een optreden, maar voor een optreden..

Terug naar de agenda