Franse Chansons met Ronald Naar

Pour un flirt, avec toi, je ferais n’importe quoi! Pour un flirt, avec toi! Loop op deze zondermiddag It Spektrum binnen en je waant je in La Douce France. Dat is het resultaat van Ronald Naar, die een uur lang de beste Franse chansons ten gehore brengt, terwijl hij zichzelf begeleidt op gitaar. Er zullen bekende liederen te horen zijn (bijv. van Jacques Brel of Charles Aznavour), maar ook minder bekende chansons. Ronald zingt alleen liedjes waar hij zelf “iets” mee heeft, en dat hoor je!

De liedjesvoorstelling is er zeker niet alleen voor mensen die het Frans meester zijn. Wie kan er niet wegdromen op de mooie klanken van de Franse taal? In de voorstellingen van Ronald zit altijd een rode draad. Ook zijn er steeds weer chansons waarin je wordt uitgenodigd om zelf mee te zingen.

Tijdens het optreden wordt er goed voor je gezorgd met lekkere Franse hapjes.

Ook leuk voor jou

Déjà Vu

Muziek
Za. 25 jun
22:00
5,00
TIBB-zaal

Er staat weer een kneiter van een muziekspektakel voor je klaar! Déjà Vu is een band met een brede muzikale focus: Van rock tot pop met daarnaast uitstapjes naar blues, jazz en funk. Let op! Combitickets voor de autopuzzelrit én dit swingende muziekspektakel zijn ook mogelijk, kijk daarvoor bij de autopuzzelrit!  Letterlijk vertaald betekent de..

Terug naar de agenda