Ie-peningsfeest

We mogen weer! Traditioneel wordt het nieuwe seizoen weer geopend met het Ie-peningsfeest, met de volgende activiteiten.

Volleybaltoernooi
Opgeven voor het volleybaltoernooi (teams minimaal 4, max 6 pers.) kan tot vrijdag 20 augustus via mfcactiviteit@outlook.com of via 0637286360

Skieppekopskiten
Voor 2 euro per tegel schijt ons Burdaarder skiepke je rijk! De jackpot is maar liefst €100! Je kunt op de dag zelf ook nog een tegel kopen als je ons aan de deur gemist hebt. Daarnaast hebben we een aantal rondes met het Draaiend Rad, opnieuw met mooie prijzen.

Voor de kinderen
Voor de kinderen staan er sportieve activiteiten gepland, waaronder een rodeo-paard.

Tess & her Highway Patrol
We sluiten de avond muzikaal af met Tess & her Highway Patrol, put on your dancing shoes!

Stoomtrein BBQ
Pieter en Griet zorgen met de stroomtrein BBQ voor lekkere hapjes en gevulde buikjes.

Het wordt een ouderwets gezellig feestje! Lees: zonder 1,5 meter, mondkapjes en beperkingen qua bezoekersaantallen. Om er een geslaagd en veilig feestje van te maken werken we met toegangscontroles met de CoronaCheck-app of een papieren bewijs via coronacheck.nl. Een coronatoegangsbewijs kun je via de CoronaCheck-app of coronacheck.nl aanmaken met: een negatieve testuitslag van minder dan 24 uur oud, een vaccinatiebewijs of een herstelbewijs van maximaal 6 maanden oud. Voor meer uitleg kun je kijken op: https://uitlegcoronacheck.nl/.

Eerste Hulp bij coronatoegangsbewijzen
Op vrijdag 20 augustus van 19.00 tot 20.00 uur kun je voor uitleg en hulp terecht in de Jansma foyer van It Spektrum. Neem je DigiD, je legitimatiebewijs en je telefoon mee.

Tot ziens op de 21e!

Terug naar de agenda