GEANNULEERD Janneman Robinson en Poeh (kinderen)

Genre Kinderfilm / Fantasie
Land Engeland
Speelduur 103 minuten
Jaar 2018

De onweerstaanbare Winnie de Poeh – of Poeh-beer, zoals hij ook wel wordt genoemd – speelt een hoofdrol in de familiekerstfilm Janneman Robinson en Poeh, een hartverwarmende film over vriendschap in het Honderdbunderbos.

Janneman Robinson, het jongetje van de avonturen van Winnie de Poeh, is nu een volwassen man die in loop der jaren zijn verbeeldingskracht heeft verloren en dus een tamelijk saai leven leidt. Hij heeft een gezin en woont met zijn vrouw en dochter in Londen. Janneman is een hardwerkende man die amper de eindjes aan elkaar kan knopen. Als hij zijn gezin een weekendje weg belooft, kan hij geen vrij krijgen van zijn baas. Als hij daarover op een bankje zit te piekeren verschijnt plotseling de beste vriend uit zijn kindertijd die hem wil helpen: Poeh. Christopher Robin is een Amerikaanse Disneyfilm film uit 2018.

Ook leuk voor jou

BIOS: Encanto

Film
Za. 22 okt
19:00
6,-
TIBB-zaal

Walt Disney’s Encanto is het verhaal van een buitengewone familie, Madrigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en kleurrijke plek genaamd Encanto. In de film heeft elk kind in het gezin de magische kracht van de Encanto,..

Film: Grutto (met toelichting van de maker Ruben Smit)

Film
Zo. 13 nov
14:30
10,00 (inclusief 1 consumptie)
TIBB-zaal

De Grutto is de hoofdrolspeler in de nieuwste natuurdocumentaire van Ruben Smit (bekend van de films Wad en de Nieuwe Wildernis). De grutto, skries in het Fries, is een oer-Hollandse weidevogel. We zien de oorspronkelijke grutto’s in de uitgestrekte veenmoerassen van Estland. Vanuit de overwinteringsplek in de mangrovebossen van Senegal vliegen ze de duizelingwekkende tocht..

Terug naar de agenda