Janneman Robinson en Poeh (kinderen)

Genre Kinderfilm / Fantasie
Land Engeland
Speelduur 103 minuten
Jaar 2018

De onweerstaanbare Winnie de Poeh – of Poeh-beer, zoals hij ook wel wordt genoemd – speelt een hoofdrol in de familiekerstfilm Janneman Robinson en Poeh, een hartverwarmende film over vriendschap in het Honderdbunderbos.

Janneman Robinson, het jongetje van de avonturen van Winnie de Poeh, is nu een volwassen man die in loop der jaren zijn verbeeldingskracht heeft verloren en dus een tamelijk saai leven leidt. Hij heeft een gezin en woont met zijn vrouw en dochter in Londen. Janneman is een hardwerkende man die amper de eindjes aan elkaar kan knopen. Als hij zijn gezin een weekendje weg belooft, kan hij geen vrij krijgen van zijn baas. Als hij daarover op een bankje zit te piekeren verschijnt plotseling de beste vriend uit zijn kindertijd die hem wil helpen: Poeh. Christopher Robin is een Amerikaanse Disneyfilm film uit 2018.

Ook leuk voor jou

Movie On Demand

Film
Do. 18 nov
19:30
10,00 (incl. consumptie en bitterballen)
TIBB-zaal

Ben jij fan van de superhelden van Marvel? Of ben je benieuwd naar de film over drugsbaron Ferry Bouman van Undercover? Spreekt Baby driver je aan of Bad boys for life? De Activiteitencommissie van It Spektrum hoort het graag. Daarom wordt in september een poll opgezet naar de beste film voor ‘rond-de-twintig’-ers (+/- 17 t/m..

Janneman Robinson en Poeh (volwassenen)

Film
Zo. 26 dec
16:00
10,00 (volwassenen)
TIBB-zaal

De onweerstaanbare Winnie de Poeh – of Poeh-beer, zoals hij ook wel wordt genoemd – speelt een hoofdrol in de familiekerstfilm Janneman Robinson en Poeh, een hartverwarmende film over vriendschap in het Honderdbunderbos. Janneman Robinson, het jongetje van de avonturen van Winnie de Poeh, is nu een volwassen man die in loop der jaren zijn..

De Hûnekop – Stjer

Film
Do. 20 jan
19:30
10,00 (incl. één consumptie)
TIBB-zaal

De mannen fan De Hûnekop komme mei in eigen film, Stjer is de titel. De film giet oer in searjemoardner dy’t it foarsjoen hat op bekende Fryske artysten. Der dogge in protte Fryske artysten en promininten yn de film mei, fan Iris Kroes oant Boer Frans, fan Anneke Douma oant Johannes Rypma. Stjer is in..

Terug naar de agenda