Lezing Martin Scherstra

“Ik ben de enige man die damesromannetjes schrijft.” Martin Scherstra is een begenadigd schrijver. Al jaren schrijft hij romans, kinder- en jeugdboeken en artikelen. Boeken als “Terug naar Terschelling” en “Oud Zeer” hebben zich ontpopt tot ware bestsellers.

Het vak is Martin zeer dierbaar, en hij brandt dan ook van verlangen om over deze passie te vertellen. Wat betekent het schrijven voor hem, hoe is Martin begonnen, maar ook hoe leg je contacten met uitgeverijen? Ook vertelt Martin graag over het ontstaan van een boek. Hoe zet je een verhaal op, hoe komt Martin aan ideeën, hoe ga je om met de pers en hoe maak je reclame voor jouw boek? Kortom een leerzame en bovenal gezellige middag voor de boekenliefhebber.

De prijs is inclusief koffie en thee.

Ook leuk voor jou

Themaweek Gezond & Fit

Lezing
Do. 6 jan
Gratis
It Spektrum

Van 6 tot en met 8 januari staat in It Spektrum alles in het teken van uw welzijn. We willen het jaar goed beginnen met lezingen, workshops en een gezonde markt. We doen het in samenwerking met verschillende clubs, verenigingen en ondernemers uit de regio. • Leer en proef hoe je lekker en gezond kunt..

Noordelijk Vertelfestival Vertel Op!

Lezing
Vr. 18 mrt
19:30
15,00
It Spektrum

Kom luisteren naar verhalen die je raken. Waargebeurde verhalen die levens veranderden. Levens van gewone mensen, als jij en ik. Het motto luidt: ‘De dag dat ik…’. De dag dat ik een meerkoet in mijn oog kreeg. De dag dat ik naar Rottumerplaat vertrok. Indrukwekkende persoonlijke verhalen die je anders naar de wereld doen kijken,..

Terug naar de agenda