Little Women

Genre Drama
Land Verenigde Staten
Speelduur 135 minuten
Jaar 2019

Welkom terug bij Bios Burdaard! Bios Burdaard opent het nieuwe filmseizoen met een hartverwarmende, meeslepende en onvergetelijke film voor jong en oud; Little women.

Little Women volgt de vier March-zussen Meg, Jo, Beth en Amy en hun moeder. We zien de vier zussen opgroeien van tieners naar jonge vrouwen in Massachusetts rond 1860, op zoek naar hun ‘bestemming’ in het leven. Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh en Eliza Scanlen spelen de zussen March. Timothée Chalamet speelt buurjongen Laurie, Laura Dern is Marmee en Meryl Streep is te zien als Aunt March.

Little Women is een Amerikaans kostuumdrama uit 2019 naar het gelijknamig boek uit 1868 van Louisa May Alcott, Onder moeders vleugels. Cinemagazine: ‘Cinematografie, kostuums, de sets en de muziek: het is allemaal goud waard.’ Komt dat zien, dus.

Ook leuk voor jou

BIOS: Encanto

Film
Za. 22 okt
19:00
6,-
TIBB-zaal

Walt Disney’s Encanto is het verhaal van een buitengewone familie, Madrigal, die in een magisch huis woont dat verscholen ligt in de bergen van Colombia. Dit huis staat in een levendige stad, op een wonderbaarlijke en kleurrijke plek genaamd Encanto. In de film heeft elk kind in het gezin de magische kracht van de Encanto,..

Film: Grutto (met toelichting van de maker Ruben Smit)

Film
Zo. 13 nov
14:30
10,00 (inclusief 1 consumptie)
TIBB-zaal

De Grutto is de hoofdrolspeler in de nieuwste natuurdocumentaire van Ruben Smit (bekend van de films Wad en de Nieuwe Wildernis). De grutto, skries in het Fries, is een oer-Hollandse weidevogel. We zien de oorspronkelijke grutto’s in de uitgestrekte veenmoerassen van Estland. Vanuit de overwinteringsplek in de mangrovebossen van Senegal vliegen ze de duizelingwekkende tocht..

Terug naar de agenda