Noordelijk Vertelfestival Vertel Op!

Kom luisteren naar verhalen die je raken. Waargebeurde verhalen die levens veranderden. Levens van gewone mensen, als jij en ik. Het motto luidt: ‘De dag dat ik…’. De dag dat ik een meerkoet in mijn oog kreeg. De dag dat ik naar Rottumerplaat vertrok.

Indrukwekkende persoonlijke verhalen die je anders naar de wereld doen kijken, die je verrijken en verrassen, die een glimlach om je mond toveren of die je kippenvel bezorgen. Acht vertellers uit Noord-Nederland delen hun verhaal in twintig minuten met hun publiek in een verrassende omgeving. Acht vertellers die de diversiteit van onze regio laten zien. Er zijn vier rondes en tussen elke ronde is een pauze met tapas en met ruimte voor ontmoeting en gesprek. Het Noordelijk Vertelfestival brengt mensen en hun verhalen bij elkaar.

Ook leuk voor jou

Themaweek Gezond & Fit

Lezing
Do. 6 jan
Gratis
It Spektrum

Van 6 tot en met 8 januari staat in It Spektrum alles in het teken van uw welzijn. We willen het jaar goed beginnen met lezingen, workshops en een gezonde markt. We doen het in samenwerking met verschillende clubs, verenigingen en ondernemers uit de regio. • Leer en proef hoe je lekker en gezond kunt..

Lezing Martin Scherstra

Lezing
Zo. 15 mei
15:00
5,00
TWA-seal

“Ik ben de enige man die damesromannetjes schrijft.” Martin Scherstra is een begenadigd schrijver. Al jaren schrijft hij romans, kinder- en jeugdboeken en artikelen. Boeken als “Terug naar Terschelling” en “Oud Zeer” hebben zich ontpopt tot ware bestsellers. Het vak is Martin zeer dierbaar, en hij brandt dan ook van verlangen om over deze passie te..

Terug naar de agenda