Opera.. Maar dan anders!

Opera stoffig, oubollig en niet meteen geschikt voor ook een jeugdig publiek? Twee Prima donna’s dagen Operakoor Amadeus uit het tegendeel te bewijzen!

Maar Wie Uitdaagt, Zal Uitgedaagd Worden… Het vrolijke duo zorgt voor verrassend klassiek muziektheater. De PRIMA DONNA’S, Anouk Antonissen en Sanne Vleugels, brengen met veel humor eigenwijze opera. De sopranen hebben hun talent aan de Fontys Hogeschool van de Kunsten in Tilburg ontwikkeld en staan sindsdien samen op de planken.

Dirigent Tjalling Wijnstra kreeg als muzikaal leider van Opera Spanga de dames in het vizier en heeft al in verschillende producties met hen gewerkt. Redenen genoeg om hen te vragen met Operakoor Amadeus uit Leeuwarden een programma te maken. Iedereen op het podium en in het publiek zal worden uitgedaagd in een verfrissend opera- concert!

Dirigent Tjalling Wijnstra
Sopranen Anouk Antonissen en Sanne Vleugels
Pianiste Gelske Bergsma
www.operakooramadeus.nl

Ook leuk voor jou

Wijncabaret Aimabele Schoften

Theater
Za. 30 okt
20:00
22,50
TIBB-zaal

De Aimabele Schoften zijn liefhebbers van het leven en daar hoort regelmatig een goed glas wijn bij. Dat zij over dit goddelijke vocht een muzikaal cabaret hebben gemaakt is dus niet zo verwonderlijk. Izak, Ferdinand en Marcel bekijken de wijn van meerdere kanten. Een ode wordt zomaar afgewisseld met een hekellied. Er komt een oom..

Wat Soesto!

Theater
Za. 18 dec
21:00
21,00
TIBB-zaal

Wat Soesto!, een voorstelling van Freark Smink, is een indringend portret geschreven over een hedendaagse boer in een bijzondere familie gebaseerd op eigen ervaringen uit het verleden. ‘Ik bin in boeresoan. Myn pake wie boer, myn heit wie boer en ik bin it. Dêr bin ik grutsk op. Niks meer, niks minder. Ik ha wolris..

Burdaarder Toaniel Op, mar net út ‘e hichte: In Gekkenhûs yn ’t Sikenhûs

Theater
Vr. 4 feb
20:00
10,00
TIBB-zaal

It is in gaos yn it sikehûs. Troch te min plak – fanwege in ferbouwing – wurdt seal 13 yn gebrûk nommen. In ferâldere hok sûnder fasiliteiten. De iene nei de oare ferpleechkundige meldt him siik, en suster Riny moat har sjen te rêden mei de wat froulik oandwaande broeder Ernst-Paul en de sullige, âlde..

Terug naar de agenda