Recycle Sint (ruilmarkt)

Waarom elk jaar alles nieuw kopen als je ook kunt ruilen? Recycle Sint wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven op de speelgoedruilmarkt. Het is dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren!

HOE WERKT HET
Neem netjes en schoon speelgoed mee op vrijdag. Voor elk stuk speelgoed dat je inbrengt, ontvang je een ruilbon en mag je een ander stuk speelgoed mee terugnemen. Alles wat overblijft gaat naar een goed doel.

DE VOORDELEN
Je bespaart geld want je ruilt. Je hebt meer ruimte in huis want je gaat opruimen. Je doet iets goeds voor jezelf en de wereld. Je gaat erdoor glimlachen want het is een leuke actie.

Inleveren van het speelgoed in het MFC It Spektrum op:
Vrijdag 12 november van 14.00 tot 19.00 uur.

De speelgoedruilmarkt in het MFC It Spektrum vindt plaats op:
Zaterdag 13 november van 10.30 tot 13.00 uur.

P.S. Als je geen speelgoed hebt ingeruild, ook dan ben je van harte welkom. We vragen dan voor het gekozen speelgoed een kleine bijdrage. De opbrengst wordt geschonken aan het goede doel. Voor meer informatie kun je bellen met: 0614914615.

Ook leuk voor jou

Recycle Sint (inleveren)

Spel
Vr. 12 nov
14:00
Gratis
TIBB-zaal

Waarom elk jaar alles nieuw kopen als je ook kunt ruilen? Recycle Sint wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven op de speelgoedruilmarkt. Het is dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren! HOE WERKT HET Neem netjes en schoon speelgoed mee op vrijdag. Voor elk stuk speelgoed dat je inbrengt, ontvang..

Kinderbingo

Spel
Ma. 27 dec
14:30
7,50
TIBB-zaal

De traditionele kerstvakantiekinderbingo is voor alle kinderen uit groep 1 tot en met groep 8. Kinderen uit groep 1 en 2 mogen meedoen onder begeleiding van een volwassene, oudere kinderen mogen alleen komen, maar mogen natuurlijk ook iemand meenemen. Dus vraag je pake, beppe, oom, tante, buurman, buurvrouw, heit of mem mee voor een leuke..

Ouderenmiddag

Spel
Do. 10 mrt
15:00
12,50
TWA-seal

Verschillende artiesten passeerden de afgelopen jaren de revue. Van Suus en Truus naar Nel en Del tot Briek en Brak. Dit jaar komen Jenno Terpstra en Ruurd-Jan Torensma terug met hun eerste lustrum show. Deze jubileumeditie wordt een groot feest met nog meer theater, spel en bingo. En op een feest mag de taart natuurlijk..

Terug naar de agenda