Recycle Sint (ruilmarkt)

Waarom elk jaar alles nieuw kopen als je ook kunt ruilen? Recycle Sint wil zoveel mogelijk speelgoed een tweede leven geven op de speelgoedruilmarkt. Het is dé manier om het Sinterklaasfeest duurzaam en voordelig te vieren!

HOE WERKT HET
Neem netjes en schoon speelgoed mee op vrijdag. Voor elk stuk speelgoed dat je inbrengt, ontvang je een ruilbon en mag je een ander stuk speelgoed mee terugnemen. Alles wat overblijft gaat naar een goed doel.

DE VOORDELEN
Je bespaart geld want je ruilt. Je hebt meer ruimte in huis want je gaat opruimen. Je doet iets goeds voor jezelf en de wereld. Je gaat erdoor glimlachen want het is een leuke actie.

Inleveren van het speelgoed in het MFC It Spektrum op:
Vrijdag 12 november van 14.00 tot 19.00 uur.

De speelgoedruilmarkt in het MFC It Spektrum vindt plaats op:
Zaterdag 13 november van 10.30 tot 13.00 uur.

P.S. Als je geen speelgoed hebt ingeruild, ook dan ben je van harte welkom. We vragen dan voor het gekozen speelgoed een kleine bijdrage. De opbrengst wordt geschonken aan het goede doel. Voor meer informatie kun je bellen met: 0614914615.

Ook leuk voor jou

Autopuzzelrit (met na afloop de band Déjà Vu)

Spel
Za. 25 jun
16:45
12,50
It Spektrum

Ben jij de slimste van Noard-East Fryslân? Dan kon je deze rally nog wel eens winnen, want bij deze rally gaat het een keer niet om de snelste tijd, maar juist om de bestuurder, navigators en speurneuzen die het beste samenwerken. Doormiddel van instructies en opdrachten vind je de juiste route en los je de..

Terug naar de agenda