Start film seizoen: Peanut Butter Falcon

De filmhuizen in Noardearst Fryslan hebben gezamenlijk gekozen voor een film week met het thema: reizen.

Peanut Butter Falcon: Zak is een jonge man met het syndroom van Down die wegrent uit een verzorgingstehuis om zijn droom na te jagen om een professionele worstelaar te worden. Door een reeks omstandigheden ontmoet hij Tyler, een crimineel die ook is gevlucht en die zijn coach en bondgenoot wordt.

Ook leuk voor jou

Bios Burdaard: The Lion King (Live Action versie uit 2019)

Film
Ma. 26 dec
14:00
6,00
TIBB Theaterzaal

Tweede Kerstdag kan natuurlijk niet zonder familiefilm. Bios Burdaard presenteert op deze dag de beroemde film van Disney in Live Action. In Disney’s The Lion King neemt regisseur Jon Favreau je mee naar de Afrikaanse savanne waar een toekomstige koning is geboren. Simba adoreert zijn vader, koning Mufasa, en neemt zijn eigen koninklijke voorbestemming nu..

Bios Burdaard presenteert: Grutte Pier

Film
Vr. 20 jan
20:00
17,50
TIBB Theaterzaal

Het levensverhaal van Grutte’ Pier Gerlofs Donia (1480-1520); een vrijheidsstrijder die vocht tegen de graven van Holland toen zij besloten om Friesland te willen overnemen. De boer was een reusachtige man die beschikte over bovenmenselijke kracht. Nadat een leger zijn vrouw doodde, ging Pier ten strijde tegen de gouverneur van Friesland, die hij als bezetter..

Terug naar de agenda