Stones meet CCR

Om het nieuwe jaar goed en wel in te luiden hebben we weer een avond met steengoede muziek voor jullie klaarstaan! In een avondvullend programma worden nummers van CCR en The Rolling Stones afgewisseld door respectievelijk JakeDogs en Street Fighting Men. De twee Friese bands werken veelvuldig samen en voorzien het publiek van It Spektrum van een avondvullend programma. Om en om spelen ze in totaal 4 sets van 45 minuten, waarna ze afsluiten in een gezamenlijke finale.

Je bent dus niet vroeg thuis!

CCR door JakeDogs
Creedence Clearwater Revival, wie is er niet groot mee geworden? “I put a spell on you”, “Fortunate son”, “Suzie Q”, “Who’ll stop the rain” klinkt iedereen bekend in de oren. Gesmolten Southern gitaar Rock, uit het “Texas” van het hoge Noorden, ‘t Bildt! JakeDogs is in 2013 ontstaan door samensmelting van Country/ Blues/Folk/Rock ervaring. De perfecte ingrediënten om de nummers van CCR extra te peperen en op eigen wijze te brengen. De band speelt haar klassiekers op haar eigen energieke, uitdagende wijze!

Rolling Stones door Street Fighting Men (aka The Hangouts)
Street Fighting Men is een vijfkoppige Rolling Stones tribute band uit het Noorden van het land. Het repertoire van Rolling Stones kent geen geheimen meer. De band staat garant voor een spetterend optreden met alle grote hits zoals (I can’t get no) Satisfaction, Jumpin’ Jack Flash, Honky Tonk Women, Paint it Black, Start me up en nog veel meer. Daarnaast beheerst de band ook genoeg “obscure” Stones nummers, zodat een optreden ook voor de diehard fan nog verrassingen kan bevatten die de reguliere Stones coverbands niet spelen. Verwacht dezelfde beats als Charlie Watts, een pompende bas, de gitaarriffs van Keith Richard & Ronnie Wood en de stem en moves van Mick Jagger! Een groots muziekspektakel dat je zeker niet wilt missen.

Ook leuk voor jou

Ferlet!

Muziek
Zo. 31 okt
15:00
17,50
Jansma foyer

We hebben Ferlet! Ferlet betekent behoefte en verlangen. Verlangen naar datgene wat wij in de afgelopen coronatijd zo gemist hebben: aanraking, verbinding, warmte, troost. Maar ook ‘ferlet’ aan werk, cultuur, reizen. We willen zo graag weer terug naar het vertrouwde ‘normaal’. En gezamenlijk weer een concert beleven. Bestaande liedjes, nieuwe liedjes en onbekende liedjes worden..

Kentucky Snake Oil

Muziek
Za. 13 nov
21:30
12,50 (voorverkoop)
It Spektrum

Deze avond waan je je helemaal in The States! Met fiddle, banjo, contrabas, gitaar en meerstemmige zang brengt Kentucky Snake Oil een mix van Bluegrass, Country en Americana. Swingende traditionals waar je niet stil bij kunt blijven zitten worden afgewisseld met sfeervolle nummers die beelden oproepen van klassieke westerns. De band speelt een gevarieerd repertoire..

A Russian Christmas in Frisia

Muziek
Za. 11 dec
20:00
12,50 (incl. consumptie)
TIBB-zaal

Om de kerstsferen in te luiden, presenten we met gepaste trots een wel heel bijzonder muziekspektakel! Het illustere Russische duo Vitaliy & Alla doet, na eerder dit jaar te hebben opgetreden in theaters als de Waalse Kerk te Amsterdam en het Hermitage Museum, It Spektrum aan. Niet voor zomaar een optreden, maar voor een optreden..

Terug naar de agenda