GEANNULEERD The Sugar Berries – “Je bent wat je eet!”

Voorstelling de Sugar Berries met “Je bent wat je eet!”

The Sugar Berries nemen in ‘Je bent wat je eet’ de huidige eetcultuur op de hak: van Bourgondisch tot veganistisch, van kook-battles tot de race tegen de kilo’s. Publiek krijgt liedjes voorgeschoteld om van te watertanden. Of om van te gruwen, want smaken verschillen……

Na de pauze gaan we nog heerlijk een uurtje swingen

The Sugar Berries treden op met muziek uit het meest swingende tijdperk ooit: de 1920s, 1930s, 1940s en 1950s. Hun repertoire bestaat uit aanstekelijke nummers, zoals “Tequila”, “It Don’t Mean A Thing (if it ain’t got that swing)”, “Shake Shake Shake Senora”, sfeervolle standards als “Sentimental Journey” en “The Java Jive” etc. Ook zingen ze grappige vertalingen van songteksten die tegenwoordig weer actueel zijn.

 

Ook leuk voor jou

Muziektheatergroep Sater: Wat dogge wy mei mem?

Theater
Za. 26 nov
20:15
15,00
TIBB-zaal

Muziektheatergroep Sater brengt dit seizoen ‘ Wat dogge wy mei mem? Het verhaal gaat over zussen die met elkaar bespreken wat ze aan moeten met Mem die oud en gebrekkig wordt en misschien wel toe is aan een seniorenappartement. Of zijn er andere mogelijkheden? Deze voor velen herkenbare situatie wordt hilarisch gebracht en is ook..

Terug naar de agenda