Themaweek Gezond & Fit

Van 6 tot en met 8 januari staat in It Spektrum alles in het teken van uw welzijn. We willen het jaar goed beginnen met lezingen, workshops en een gezonde markt. We doen het in samenwerking met verschillende clubs, verenigingen en ondernemers uit de regio.

• Leer en proef hoe je lekker en gezond kunt eten.
• Struin op de gezonde markt en laat je eens lekker masseren.
• Beluister hoe de Schiere Monniken van het klooster Claerkamp vroeger omgingen met voedsel en gezondheid.
• Neem een duik in het zwembad en laat je verrassen door de veelzijdigheid van aquasport.
• Zoek je meer rust en bezinning, sluit je dan aan bij Tai Chi, mindfulness of yoga.
• Ben je al een dagje ouder en wil je gezond en vitaal blijven, kom dan naar de middag met stoelyoga en informatie over balans en gezondheid. Sluit de middag af met een gezonde soepmaaltijd.
• Doe met jouw baby een massage en ervaar hoe deze liefdevolle aanraking jullie nog verder samen brengt
• Als klap op de vuurpijl is er zaterdag de afsluiting, met eerst een gezond 3 gangen diner en aansluitend een optreden van de Sugar Berries met de voorstelling “Je bent wat je eet”

Dit is nog maar een greep uit alles wat er staat te gebeuren. Houd de Facebookpagina en andere publicaties in de gaten voor de verdere invulling

Ook leuk voor jou

Noordelijk Vertelfestival Vertel Op!

Lezing
Vr. 18 mrt
19:30
15,00
It Spektrum

Kom luisteren naar verhalen die je raken. Waargebeurde verhalen die levens veranderden. Levens van gewone mensen, als jij en ik. Het motto luidt: ‘De dag dat ik…’. De dag dat ik een meerkoet in mijn oog kreeg. De dag dat ik naar Rottumerplaat vertrok. Indrukwekkende persoonlijke verhalen die je anders naar de wereld doen kijken,..

Lezing Martin Scherstra

Lezing
Zo. 15 mei
15:00
5,00
TWA-seal

“Ik ben de enige man die damesromannetjes schrijft.” Martin Scherstra is een begenadigd schrijver. Al jaren schrijft hij romans, kinder- en jeugdboeken en artikelen. Boeken als “Terug naar Terschelling” en “Oud Zeer” hebben zich ontpopt tot ware bestsellers. Het vak is Martin zeer dierbaar, en hij brandt dan ook van verlangen om over deze passie te..

Terug naar de agenda