Wijncabaret Aimabele Schoften

De Aimabele Schoften zijn liefhebbers van het leven en daar hoort regelmatig een goed glas wijn bij. Dat zij over dit goddelijke vocht een muzikaal cabaret hebben gemaakt is dus niet zo verwonderlijk. Izak, Ferdinand en Marcel bekijken de wijn van meerdere kanten. Een ode wordt zomaar afgewisseld met een hekellied. Er komt een oom voorbij die op feestjes interessant doet over wijn. Wat moet je zeggen als je een glas aangeboden krijgt? Wanneer sla je de plank mis?

Er blijken ook een aantal lijntjes te lopen tussen wijn en vrouwen. Wat weten we eigenlijk over wijn? En wat valt er nog te leren? Frankrijk komt voorbij, het vinologisch basisland. Er zijn verhalen. Er is muziek. En goeie teksten.

Uiteraard zorgen wij dat het u deze avond aan niets zal ontbreken, met 4 proefglazen overheerlijke wijn en lekkere hapjes. Een bourgondische avond, vol plezier dus!

Ook leuk voor jou

Wat Soesto!

Theater
Za. 18 dec
21:00
21,00
TIBB-zaal

Wat Soesto!, een voorstelling van Freark Smink, is een indringend portret geschreven over een hedendaagse boer in een bijzondere familie gebaseerd op eigen ervaringen uit het verleden. ‘Ik bin in boeresoan. Myn pake wie boer, myn heit wie boer en ik bin it. Dêr bin ik grutsk op. Niks meer, niks minder. Ik ha wolris..

Opera.. Maar dan anders!

Theater
Za. 29 jan
20:30
17,50
TIBB Seal

Opera stoffig, oubollig en niet meteen geschikt voor ook een jeugdig publiek? Twee Prima donna’s dagen Operakoor Amadeus uit het tegendeel te bewijzen! Maar Wie Uitdaagt, Zal Uitgedaagd Worden… Het vrolijke duo zorgt voor verrassend klassiek muziektheater. De PRIMA DONNA’S, Anouk Antonissen en Sanne Vleugels, brengen met veel humor eigenwijze opera. De sopranen hebben hun..

Burdaarder Toaniel Op, mar net út ‘e hichte: In Gekkenhûs yn ’t Sikenhûs

Theater
Vr. 4 feb
20:00
10,00
TIBB-zaal

It is in gaos yn it sikehûs. Troch te min plak – fanwege in ferbouwing – wurdt seal 13 yn gebrûk nommen. In ferâldere hok sûnder fasiliteiten. De iene nei de oare ferpleechkundige meldt him siik, en suster Riny moat har sjen te rêden mei de wat froulik oandwaande broeder Ernst-Paul en de sullige, âlde..

Terug naar de agenda