Wijncabaret Aimabele Schoften

De Aimabele Schoften zijn liefhebbers van het leven en daar hoort regelmatig een goed glas wijn bij. Dat zij over dit goddelijke vocht een muzikaal cabaret hebben gemaakt is dus niet zo verwonderlijk. Izak, Ferdinand en Marcel bekijken de wijn van meerdere kanten. Een ode wordt zomaar afgewisseld met een hekellied. Er komt een oom voorbij die op feestjes interessant doet over wijn. Wat moet je zeggen als je een glas aangeboden krijgt? Wanneer sla je de plank mis?

Er blijken ook een aantal lijntjes te lopen tussen wijn en vrouwen. Wat weten we eigenlijk over wijn? En wat valt er nog te leren? Frankrijk komt voorbij, het vinologisch basisland. Er zijn verhalen. Er is muziek. En goeie teksten.

Uiteraard zorgen wij dat het u deze avond aan niets zal ontbreken, met 4 proefglazen overheerlijke wijn en lekkere hapjes. Een bourgondische avond, vol plezier dus!

Ook leuk voor jou

Muziektheatergroep Sater: Wat dogge wy mei mem?

Theater
Za. 26 nov
20:15
15,00
TIBB-zaal

Muziektheatergroep Sater brengt dit seizoen ‘ Wat dogge wy mei mem? Het verhaal gaat over zussen die met elkaar bespreken wat ze aan moeten met Mem die oud en gebrekkig wordt en misschien wel toe is aan een seniorenappartement. Of zijn er andere mogelijkheden? Deze voor velen herkenbare situatie wordt hilarisch gebracht en is ook..

Terug naar de agenda