Theater & zalen

In MFC It Spektrum in Burdaard bieden wij op maat gemaakte arrangementen in de prachtigste theaterzalen van Fryslân. We beschikken over meerdere zalen en een ruime foyer, waardoor er vele mogelijkheden zijn om aan uw voorwaarden te voldoen.

Alfin-zaal

Tot 80 personen
Beamer & presentatiescherm

De ALFIN-zaal is onze op één na grootste zaal. In de zaal is een bar aanwezig en er heerst een intieme sfeer. Dit, en de beslotenheid van deze ruimte maakt dat de zaal ook heel geschikt is voor het vieren van een feestje zoals een verjaardag of een jubileum.

Ruurd Wiersmazaal

Tot 40 personen
Televisiescherm (60 inch)

De Ruurd Wiersmazaal bevindt zich op de eerste verdieping en is ook met de lift bereikbaar. De zaal is uitgerust met een U-vormige tafel inclusief stoelen. Dit maakt de zaal zeer geschikt voor presentaties, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Naast de zaal bevindt zich een andere zaal. U kunt eventueel de Ruurd Wiersmazaal groter maken door deze zaal erbij te betrekken.

TWA-seal

Tot 50 personen
Televisiescherm

De TWA-seal is onze op twee na grootste zaal en grenst aan de Jansmafoyer. Deze zaal is uitermate geschikt voor
presentaties, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Jansma foyer

Tot 300 personen
Beamer & presentatiescherm

De Jansma foyer is een prachtige foyer die dient als ontvangst-, pauze- en nazitruimte. De foyer heeft een gemoedelijke en informele sfeer. Er bevindt zich een bar, zodat de aanwezigen in de zalen altijd wat kunnen drinken voor, tijdens of na de bijeenkomst.