Theater & zalen

In MFC It Spektrum in Burdaard bieden wij op maat gemaakte arrangementen in de prachtigste theaterzalen van Fryslân. We beschikken over meerdere zalen en een ruime foyer, waardoor er vele mogelijkheden zijn om aan uw voorwaarden te voldoen.

Gerrit Goukeszaal

Tot 30 personen
Beamer & presentatiescherm

De Gerrit Goukeszaal bevindt zich op de 1e verdieping en is niet met de lift bereikbaar. Deze zaal biedt ruimte aan ca. 30 personen en heeft een beamer en een presentatiescherm.

Ruurd Wiersmazaal

Tot 40 personen
Televisiescherm (60 inch)

De Ruurd Wiersmazaal bevindt zich op de eerste verdieping en is ook met de lift bereikbaar. De zaal is uitgerust met een U-vormige tafel inclusief stoelen. Dit maakt de zaal zeer geschikt voor presentaties, vergaderingen en andere bijeenkomsten. Naast de zaal bevindt zich de Biljartzaal. U kunt eventueel de Ruurd Wiersmazaal groter maken door de Biljartzaal erbij te betrekken.

TWA-seal

Tot 50 personen
Televisiescherm

De TWA-seal is de tweede grootste zaal. Het grenst aan de Jansma foyer. In de zaal bevinden zich ronde tafels met stoelen. Deze zaal is uiterst geschikt voor presentaties, vergaderingen en andere bijeenkomsten.

Jansma foyer

Tot 300 personen
Beamer & presentatiescherm

De Jansma foyer is een prachtige foyer die dient als ontvangst-, pauze- en nazitruimte. De foyer heeft een gemoedelijke en informele sfeer. Er bevindt zich een bar, zodat de aanwezigen in de zalen altijd wat kunnen drinken voor, tijdens of na de bijeenkomst.