Voorzieningen

In It Spektrum zijn genoeg voorzieningen voor jong en oud. Breng uw kinderen bij de kinderopvang, kom gezellig samen tijdens de ouderensoos of het jeugdhonk, of bezoek gewichtsconsulent Wichtich. Hieronder ziet u een overzicht van al onze voorzieningen.

Bekijk onze voorzieningen

Volksdansgroep

Volksdansgroep “De Wisselpas” bestaat uit ongeveer 30 leden onder leiding van Evelien Meijboom. De groep danst internationale dansen en treedt op in verpleeg- en verzorgingstehuizen. Iedereen is van harte welkom, leeftijd is niet belangrijk. Gezelligheid, samenzijn en bewegen op muziek is erg belangrijk. De volksdansgroep danst op donderdagochtend van 9.30 tot 11.00 uur in de..

Zwembad

​​Spetter zwemopleidingen biedt in Burdaard een lesprogramma en een recreatief programma aan. U treft het zwembad aan op de eerste verdieping van It Spektrum. U heeft een prachtig uitzicht over de sportvelden en de landerijen tot aan de zeedijk. Kijk voor meer informatie op de website.

Bezoek website

Tai Chi

Steeds meer mensen krijgen helaas te maken met ziekteverzuim in de vorm van burn-out problemen als gevolg van een te hoge werkdruk. Het wekelijks beoefenen van Tai Chi kan helpen om weer in balans te komen en te blijven. Tegenwoordig wordt het beoefenen van Tai Chi steeds vaker gebruikt voor therapeutische doeleinden. De trage bewegingen..

Bezoek website

Gymzaal

Onze prachtige gymzaal wordt vrij intensief gebruikt. Wilt u sportief gebruik maken van de zaal? Vraag dan naar de mogelijkheden via info@mfcburdaard.nl.

Fitness

In It Spektrum is ook een fitnessruimte. U kunt onder begeleiding van een gediplomeerde sportdocent een kennismakingsronde doen of personal coaching aanvragen van Marga Wijnia. Voor slechts € 15,- per maand mag u onbeperkt fitnessen. Voor personal coaching betaalt u eenmalig € 5,-. Belangstellenden wordt verzocht dit bedrag over te boeken op rekeningnummer NL86 RABO..

Gymnastiek

De Sweltsjes is de sportvereniging van Burdaard met een breed scala aan activiteiten, voor jong en oud, man en vrouw. Van peuter- en kleutergym tot 55+ gym, van jazzdance tot aerobics. De vereniging maakt gebruik van de sportzaal in It Spektrum. Kijk voor meer informatie op de website van de sportvereniging.

Bezoek website

Korfbal

Korfbalvereniging NQL uit Burdaard/Rinsumageast maakt onder andere gebruik van de sportvelden aan de achterzijde van It Spektrum en ook van de sportzaal die in het gebouw aanwezig is. Ook wordt er gekorfbald op het veld in Rinsumageast en de sporthallen te Damwâld en Ferwert. NQL heeft teams in alle leeftijdscategorieën in de jeugd en daarnaast..

Bezoek website

Voetbal

Aan de achterzijde van It Spektrum ligt het nieuwe sportcomplex “De Swellen”. Hier bevinden zich de sportvelden, de kleedkamers en de nieuwe sportkantine “It Swellenêst”. FC Birdaard heeft per 12 januari 2013 hier zijn nieuwe onderkomen. Kijk voor meer informatie op de website van FC Birdaard.

Bezoek website

Tennisbanen

Bent u bezoeker of recreant in Burdaard? Dan kunt u tennissen op de twee “Smash court” banen. Dit zijn zogenaamde all weather banen. Dit betekent dat u zowel in de zomer als in de winter kunt spelen. U kunt bij de receptie van It Spektrum een baan huren voor € 10,- per uur. De banen..

Bezoek website

Gewichtsconsulent Wichtich

It Spektrum is een samenwerking aangegaan met Wichtich. Wichtich is het bedrijf van gewichtsconsulent en lifestylecoach Sietse van der Meer uit Leeuwarden. Wanneer je wilt afvallen of behoefte hebt aan voedingsadvies kan Wichtich je helpen. Wichtich richt zich op het ontwikkelen van een gezond voedingspatroon. Je kunt kiezen voor een lang traject van 9 weken..

Bezoek website
Bekijk ook ons theater en andere zalen